tasso-keimiliaΟ Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Elite City Resort, παρουσιάζουν στο κοινό, για πρώτη φορά την Έκθεση “Κειμήλια Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων”, του συλλέκτη Τάσου Παπαδόπουλου.

Η έκθεση αυτή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες, σε εύρος ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και θα βρίσκεται στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Elite City Resort στην Καλαμάτα έως τις 31 Αυγούστου 2013.

Άνθρωποι του πνεύματος, του Ολυμπισμού με τις αρχές του εύ αγωνίζεσθε επιβάλλεται να ιδούν και να θαυμάσουν από κοντά τα κειμήλια που άφησαν παρακαταθήκη το ανθρώπινο θάρρος, το πείσμα, η υπομονή, η επιμονή και η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Ένας κόσμος πρωταθλητών εκατό και πλέον ετών, πλασμένος με τρυφερότητα και αγάπη από τον συντοπίτη μας συλλέκτη Τάσο Παπαδόπουλο.

Δεν τολμώ να αναφέρω τίποτα, εκεί πηγαίνεις συντροφιά με την άγια σιωπή και αγαλλιάζει η ψυχή σου, τα θωπεύεις με το βλέμμα και ξαφνικά ζεις στιγμές ανθρώπινου μεγαλείου, εικόνες, δάδες, μετάλλια, σημαίες, διαδρομές, πόλεις, αγωνίσματα, κ α Εύχομαι και η πόλη μας κάποια στιγμή να υποδεχτεί και ν’ αγκαλιάσει αυτή την Έκθεση που τιμά τον άνθρωπο και προάγει τον πολιτισμό και τη φιλία των λαών.

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: