ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης οργανώνει και σας προσκαλεί σε μια «ξεχωριστή συνάντηση» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Η βραδιά θα ανοίξει με την έκθεση «Ματιές» του Γιώργου Ψυχογιού. Μέσα από τον φακό, τοπία και στιγμές από τον κόσμο αναπλάθονται σε χρωματικό ερεθισμό, οθόνη στη μνήμη και στη φαντασία.

Στο δεύτερο μέρος η Ιωάννα Φόρτη και ο Γιώργος Παυλάκος ερμηνεύουν Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Χρήστο Λεοντή σε ποίηση Federico Garcia Lorka, Νίκου Γκάτσου και Οδυσσέα Ελύτη.

Οι ανωτέρω καλλιτεχνικές αναφορές συνοδεύονται από στιγμές γευσιγνωσίας οίνων.

Σάββατο 5 Απριλίου .

Ώρα 20.00 εγκαίνια  Έκθεσης

Ακολουθεί η συναυλία.

Τιμή εισόδου 10 €

Παιδικό 5 €

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 7/4

Ώρες λειτουργίας 10.00-15.00  και 18.00-21.00

ΤΟ Δ.Σ.

 Βιογραφικά

Ο Γιώργος Ψυχογιός  γεννήθηκε το 1963. Με καταγωγή από το Καστόρι και τις Κροκεές Λακωνίας  ζει και εργάζεται  ασκώντας το επάγγελμα του  οδοντιάτρου στην Σπάρτη . Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά-καλλιτεχνικά.

Η Ιωάννα Φόρτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και μονωδία . Υπήρξε μέλος της χορωδίας της ΕΡΤ  και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Γερμανία (Carnegie Hall, Queen Elisabeth Hall, Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μέγαρο Μουσικής κ.λπ.)

Ο Γιώργος  Παυλάκος γεννήθηκε στις Κροκεές Λακωνίας. Σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά, jazz, αρμονία  και ενορχήστρωση. Συνεργάτης στο «Σείριο» του Μάνου Χατζιδάκι και της «Λαϊκής Ορχήστρας» του Μίκη Θεοδωράκη.

invitation

Please follow and like us: