Archives for Πολυμέσα

image-1101

Πραγματοποιήθηκε η έκθεση των » Φιλοτεχνικών Δράσεων»

Πραγματοποιήθηκε η έκθεση των » Φιλοτεχνικών Δράσεων» με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση εκ μέρους των συμμετεχόντων γιατί παρουσιάστηκαν δημιουργίες τους μόλις τριών μηνών!  Αυτό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι, θα  είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουν  να ασχολούνται με αυτό που αγαπούν, μιας και μέσα από τον Φιλοτεχνικό απέδειξαν ότι μπορούν!   Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδυκνείουν του λόγου το αληθές. Τά » άλλα» ταλέντα των νέων , συμπλήρωσαν μελωδικά την μοναδική  αυτή  βραδιά.

Read more
image-1057

Νέα γραφεία – Εντευκτήρια ΦΟΤ στο κτήριο Τσιχριτζή – Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 3

Φωτογραφίες από τα Νέα γραφεία – Εντευκτήρια ΦΟΤ

στο κτήριο Τσιχριτζή – Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης,

Πατριάρχου  Γρηγορίου Ε΄ 3

Read more
image-841

Η διάλεξη του κ. Χρήστου Γιανναρά (video)

Διάλεξη με θέμα «Η Ελλάδα σήμερα: Κρίση ή παρακμή;» διοργάνωσε ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης στο Αμφιθέατρο Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης την Παρασκευή 11 Απριλίου. Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Χρήστος Γιανναράς, ο οποίος κατέθεσε τις απόψεις του σχετικά με την κρίση που περνά η Ελλάδα σήμερα.

Ο κ. Γιανναράς έθεσε το ερώτημα αν αυτό που ζει η Ελλάδα είναι κρίση, δηλαδή περαστικό, συγκυριακό και εφήμερο ή…

Read more
image-836

Καλλιτεχνική σύμπραξη μουσικής, έκθεσης φωτογραφίας και οινογευσίας

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, υπό τη διοργάνωση του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, σε μια βραδιά που κατάφεραν να συνδυαστούν αρμονικά, εικόνα και … ήχος! Η βραδιά «άνοιξε», με την έκθεση φωτογραφίας «Ματιές» του Γιώργου Ψυχογιού, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τοπία και στιγμές από τον κόσμο που, δοσμένες μέσα από το φακό του, παίρνουν μια άλλη διάσταση, με πρωταγωνιστές…

Read more
image-737

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Δένδρων – φωτογραφίες

Με επιτυχία διοργανώθηκε η χριστουγεννιάτικη δράση του ΦΟΤ «στολισμός χριστουγεννιάτικων δένδρων» στον κεντρικό δρόμο της Τρίπολης με τη συνεργασία του Δήμου . Ήταν σημαντική η συμμετοχή σχολείων, συλλόγων και ιδιωτών καλλιτεχνών οι οποίοι με την ευρηματικότητά τους έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στα φετινά Χριστούγεννα.

Συμμετείχαν: Μουσικό Σχολείο Τρίπολης , 1ο, 2ο και.4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τρίπολης ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης. και ιδιώτες καλλιτέχνες όπως:…
Read more
image-656

9ο Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά ΡΑΠΙΝΤ ΕΣΣΠΕΠ – Παράλιο Άστρος

Στο Άστρος Κυνουρίας στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου «Ίδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» με συνδιοργανωτή τον ΣΟ Αστρους, διεξήχθη το Ομαδικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα της ΕΣΣΠΕΠ για το 2013. Περισσότερα για τους αγώνες:

Συμμετοχές

Group A’

Διοργανωτής(-ές) : Chess Clubs Union of Peloponnese…

Read more
image-597

Μια Τρελή Θεότρελη Πενηντάρα

Τα κατάφερε πάλι και μάλιστα για ενδέκατη συνεχή χρονιά η θεατρική ομάδα των δασκάλων Αρκαδίας, να μας μαγέψει με την θεατρική παράσταση που έδωσε από 9 -6 έως 21 -6στο πνευματικό Αποστολοπούλειο θέατρο Τρίπολης. Μια τρελή Θεότρελη πενηντάρα, διασκευασμένο με λεπτότητα από την ομώνυμη ταινία της Ρένας Βλαχοπούλου, γραμμένο από την διαχρονική πένα του μεγάλου Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου. Μας…

Read more
image-416

Αποτελέσματα Προκριματικών Αγώνων του Σχολικού πρωταθλήματος Σκάκι 2013

Την Κυριακή 31 Μαρτίου έγιναν στο Λέχαιο Κορινθίας οι αγώνες για την τελικά φάση των Προκριματικών Αγώνων των Σχολικών Πρωταθλημάτων 2013.

Από την πόλη μας συμμετείχαν συνολικά 6 μαθητές.

Στο Λύκειο (1η τάξη) ο Λιλής-Κόκκορης Δημήτρης ήταν 5ος (4/5) και ο Μπουρνάκας Απόστολος 6ος (3 ½/5)…

Read more
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial