chess-very-goodΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, του Α.Κ. και του καταστατικού της ΕΣΣΠΕΠ , καλούμε τους αντιπροσώπους των σωματείων-μελών της ΕΣΣΠΕΠ σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 04 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 στο Αστρος Κυρουρίας στο Πνευματικό Κέντρο «Ιδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» με τα παρακάτω.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Οικονομικός Απολογισμός για το χρονικό διάστημα από 1/1 έως 30/09/2013 – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής – Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
  3. Προτάσεις για το Ομαδικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ
  4. Προτάσεις για το Ομαδικό Κύπελλο ΕΣΣΠΕΠ
  5. Έξοδα για τα ομαδικά πρωταθλήματα ΕΣΣΠΕΠ
  6. Να ονομάσουμε μόνιμα το Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ «Κώστας Αθανασάκος» και να συζητηθεί πιθανή αλλαγή του τόπου διεξαγωγής.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει η νόμιμη απαρτία (50% + 1) στην παραπάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη πρόσκληση στις 6 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 στον ίδιο τόπο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων σωματείων-μελών.
Δεν επιτρέπεται συζήτηση θεμάτων που δεν αναγράφονται στην ημερήσια διάταξη.
Κάθε σωματείο στη Γ.Σ. εκπροσωπείται με έναν μόνον αντιπρόσωπο, ο οποίος θα έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από το Σωματείο του.
Δεν χρειάζονται εξουσιοδότηση τα σωματεία που έχουν ορίσει μόνιμο αντιπρόσωπο.
Κάθε σωματείο διαθέτει μία μόνον ψήφο στη Γ.Σ. και θα ψηφίζει εφ’ όσον έχει συμπληρώσει αγώνες με τουλάχιστον 10 αθλητές για το έτος 2013 και έχει εκπληρώσει τις οικονομικές προς την ΕΣΣΠΕΠ υποχρεώσεις του ( ετήσια συνδρομή 30 Ευρώ).
Τα σωματεία που οφείλουν συνδρομές προς την ΕΣΣΠΕΠ προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να τις εξοφλήσουν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Μέχρι τότε μπορούν επίσης να γνωστοποιήσουν τον αντιπρόσωπο τους.
Τα σωματεία που δεν έχουν το δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο και το καταστατικό μπορούν να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση και να εκφράζουν τις απόψεις τους επί των θεμάτων που αναγράφονται στην ημερήσια διάταξη.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΛΙΤΖ Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1.ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Αστρος Κυνουρίας στο Πνευματικό Κέντρο «Ιδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη.

2.ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Ο χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη είναι. Επιπλέον από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο παίκτης, παίρνει ακόμη δευτερόλεπτα (3”) χρόνου σκέψης.

3. ΓΕΝΙΚΑ
Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευαγγελία Αυδούλη                                    Αλέξης Μπουρνάκας

Please follow and like us: