Στην  Τακτική  Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήσαμε στις 11  Ιανουαρίου 2020, ανακοινώσαμε   τον ετήσιο προγραμματισμό   μας ο οποίος περιελάμβανε πολλές, ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Και ενώ πραγματοποιήσαμε  αυτές του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, λειτουργούσαμε τα καλλιτεχνικά εργαστήρια και ετοιμάζαμε τις επόμενες,  η πανδημία  του covid- 19  μας ανάγκασε  να διακόψουμε κάθε δραστηριότητα και να “μείνουμε σπίτι”.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή  είναι η διατήρηση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας και το  πώς  θα ξεπεράσουμε  την περιπέτεια που βιώνουμε με  τις λιγότερες απώλειες.

Νιώσαμε  την ανάγκη να  σας στείλουμε αυτό το μήνυμα, για να σας πούμε πως” είμαστε εδώ”, πώς αναζητούμε τρόπους και δρόμους και πως ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, η οποία απ’ ότι φαίνεται θα σημάνει το τέλος ενός τρόπου σκέψης και την αρχή ενός νέου.

 Ο  Όμιλός μας ως φορέας παραγωγής πολιτισμού, ανασυντάσσεται και συνεχίζει τις πολύπλευρες δραστηριότητες του, με την δική σας συμμετοχή, απαραίτητη. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε τις σκέψεις, τις προτάσεις, τους προβληματισμούς σας. Επικοινωνήστε μαζί μας  στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: fotripolis @ Gmail.com.

Σας  ευχόμαστε “Καλό Πάσχα”. Το φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη.

Καλή αντάμωση, όποτε  και όπως αυτή μας επιτραπεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Εύη Μεντή

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Βλάσης

Γραμματέας: Παναγιώτης Παπαντωνίου

 Ταμίας: Παναγιώτης Πιτερός

 Έφορος: Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Μέλη: Σταύρος Κουκάκης, Ελένη Κουσκουρέλου

Please follow and like us: