Πραγματοποιήθηκε η έκθεση των » Φιλοτεχνικών Δράσεων» με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση εκ μέρους των συμμετεχόντων γιατί παρουσιάστηκαν δημιουργίες τους μόλις τριών μηνών!  Αυτό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι, θα  είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουν  να ασχολούνται με αυτό που αγαπούν, μιας και μέσα από τον Φιλοτεχνικό απέδειξαν ότι μπορούν!   Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδυκνείουν του λόγου το αληθές. Τά » άλλα» ταλέντα των νέων , συμπλήρωσαν μελωδικά την μοναδική  αυτή  βραδιά.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Σε έναν καταπληκτικό και υποβλητικό χώρο, στο Μέγαρο Τσιχριτζή, εκεί όπου στεγάζεται και φιλοξενείται– με πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης – ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τριπόλεως εγκαινιάστηκε χθές βράδυ Σαββάτου 13 Δεκέμβρη η εικαστική – δημιουργική έκθεση του ΦΟΤ που συνοδεύει το χρόνο που φεύγει και καλωσορίζει τον χρόνο που έρχεται.

Εμπνευστής της έκθεσης ο ταλαντούχος φωτογράφος Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Μαζί με τη φωτογραφική ομάδα του Φιλοτεχνικού ομίλου τις εικαστικές τους δημιουργίες προβάλλουν:

  • ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: με τον Νίκο Τσαρουχά
  • ΤΜΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ: με την Χριστίνα Αγγελοπούλου
  • ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑς ΠΛΕΚΤΩΝ: με την Ντίνα Καλαμούτσου
  • ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΗΛΟΥ: με την Γωγώ Μητροπούλου
  • ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΗΣ DECOUPAGE: με την Κυριακή Κουτσουρίδου

Στις φωτογραφίες βλέπουμε στιγμιότυπα από την προετοιμασία της έκθεσης φωτογραφίας αλλά και εκθέματα από όλες τις δράσεις του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τριπόλεως.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην δραστήρια πρόεδρο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τριπόλεως και εικαστικό κα Χαρίκλεια Πολίτη – Μέλεγου που αφήνει πίσω της αξιέπαινη παρακαταθήκη και κληρονομιά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας.

κείμενο – φωτογραφίες: Γ.Δ. Αναγνώστου

 

Please follow and like us: