Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024, στις 8.30μ.μ., στην «Ακροθέα» (Σκοπή), βραδιά αφιερωμένη στον στιχουργό-συγγραφέα Γιώργο Κλεφτογιώργο. Για το βιβλίο του «Περιμένοντας τους γύπες» (Εκδόσεις Καστανιώτη) θα μιλήσει η τέως Πρόεδρος του Ομίλου Εύη Μεντή. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μάνια Νταϊφώτη. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πένυ Δεληγιάννη, σύμβουλος επιχειρήσεων, ραδιοφωνική παραγωγός. Μαζί τους θα συνομιλήσει ο συγγραφέας.

Ο Γιώργος Κλεφτογιώργος με το μυθιστόρημά του «Περιμένοντας τους γύπες» επιδιώκει μέσα από μια τρυφερή και χιουμοριστική αφήγηση, να φωτίσει μια άλλη παράξενη και γοητευτική πλευρά της ζωής, μέσα από τα μονοπάτια του «μαγικού ρεαλισμού».

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια σε στίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου. Έχει γράψει περισσότερα από τριακόσια τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συνθέτες και τραγουδιστές (Να κοιμηθούμε αγκαλιά, Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ειν’ ο ντουνιάς παράλογος, Γιώργος Νταλάρας – Τα χρώματα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη).

Τα τραγούδια που θα ακουστούν ερμηνεύουν: Παναγιώτης Μαντζουράνης (Πιάνο), Ηλίας Πολίτης (Κρουστά), Χρήστος Γκάνας (Μπάσο), Παντελής Γκόγκος (Μπουζούκι), Νίκη Κοπίτα (Τραγούδι), Παναγιώτης Παπαντωνίου (Τραγούδι).

Το βιβλίο του Γιώργου Κλεφτογιώργου «Περιμένοντας τους γύπες » διατίθεται από το βιβλιοπωλείο «Χαρτί και Μελάνι».

Ευχαριστούμε την AKROTHEA suites and lounge για την παραχώρηση του χώρου.

Please follow and like us: